De Sjalot Het luxe uitje van Nijmegen

Sibrecht

Sibrecht

Tja, wat zal ik schrijven hier? Ik ben dus Sibrecht Benning, sta al zes jaar voor jullie in de keuken, af en toe kom ik wel eens uit mijn hok hoor en dat vind ik dan ook heel leuk om jullie te zien. Maar wat ik het aller aller leukste vind is spelen met de mooiste Frans Arabische ingredi├źnten om tot nieuwe recepturen te komen. En die dan te combineren met de juiste wijn.

Chef de cuisine, Gastronoom, Eigenaar

Naomi

Naomi

Toen een vriend van mij ophield met het bestaan van zijn restaurant omdat hij koos voor zijn gezin, kwam hij bij mij: 'Siep, Naomi is mijn sous geweest en erg goed, ik denk dat ze bij jou en je bedrijf past'.
Op dat moment zocht ik net een sous. Een en een is twee en sindsdien werkt Naomi bij ons en zijn we heel blij met haar.

Sous chef

Charissa

Charissa

Charissa heeft bij leuke bedrijven gewerkt zoals de Librije en de Kromme Dissel. In het verleden heeft zij meegedaan met wedstrijden als fromager o.a. voor Gault & Millau, dus ben je een kaasliefhebber, Charis kan daar uren over babbelen! Net als over wijn....

Gastvrouw, Maitre sommelier, Fromager

Sander

Sander

Ik kende Sander al een tijdje maar toen hij bij ons kwam eten sloeg de vonk om, niet op het gebied van de liefde (hij is echter wel heel cute) maar op de Sjalot. En die liefde was wederzijds. Zo raakten wij aan de praat en voor we het wisten werkte Sander bij ons. Sander is een hele fijne gastheer die al veel ervaring heeft binnen ons segment.

Gastheer, Assistent Maitre

Edwin

Edwin

Edje, wie kent hem niet. Hij hoort inmiddels bij ons meubilair. Nee grapje. Edwin is met een kleine tussentijd alweer vijf jaar bij ons. Ed draait voornamelijk de bar en is een echte cocktail man. Hij komt niet altijd uit zijn woorden maar als je hem gewoon rustig zijn gang laat gaan en laat doen waar hij goed in is dan maakt hij echt een feestje van je avond.

Gastheer, Barman