De Sjalot Het luxe uitje van Nijmegen

Pink Splash

In het voorjaar van 2018 kreeg ik de lentekriebels en door mijn enthousiasme is dit gerechtje ontstaan. Zo blij als een een klein meisje kan zijn voel ik mij soms ook in mijn keuken. Muziekje aan, totale focus. Mijn dag start meestal rond 9.00 uur in de ochtend om lekker te ‘freestylen’ in mijn keuken. En ondanks dat de mise en place heel veel werk is vind ik het heerlijk deze tijd te kunnen nemen om mijn creativiteit te kunnen ontplooien.Deze Pink Splash is een vaak terug kerend gerechtje uit mijn chefs menu. Zacht van smaak met veel zuren zoals dat in een ceviche hoort. De gele biet zorgt voor een bittertje en de zeekraal voor een ziltige bite. De Sumac maakt het geheel af.

Details

Gerecht: Pink Splash

Ceviche van kabeljauw
Granaatappel mayonaise
Granaatappel gel
Radijs
Gele biet
Zeekraal
Bosui
Sumac