De Sjalot Het luxe uitje van Nijmegen

Pieter Nijdam (Telegraaf) op bezoek

Door de #Telegraaf bestempeld worden als ‘zeer veelbelovend’… ja dat is toch wel mn meisjesdroom 😍

Margo appte mij vanochtend al hoe leuk dit was. Net na de verbouwing zat hij er. Pieter Nijdam.

Bestelde ons vijf gangen diner en was enthousiast. Ik ben er nog niet, maar ja dat weet ik zelf ook wel. Ben niet voor niks nog lerende. Het vlees was niet goed. Nou haal ik mn vlees bij een zeer goede leverancier en mn techniek is goed daarin. Dat zag Pieter ook. Na onderzoek van de leverancier bleek dat het vlees zelf per ongeluk niet door een keuring is gegaan en met duizendmaal excuses en diverse gesprekken is het protocol aangescherpt. Ik ga aan de slag met mijn technieken en ga meer verse kruiden gebruiken. En samen met onze sommelier zijn we bezig met het spannender en meer passend maken van onze wijnkaart.

En die technieken.. ik heb hele fijne leermeesters om mij heen die mij daar enorm in steunen 😍

Telegraaf, bedankt!

Details

Posted: 16 september 2018

By:

Post Categories

Weblog