De Sjalot Het luxe uitje van Nijmegen

Chefsmenu

Chefsmenu

Onze menu’s bestaan allemaal uit 1 voorgerecht, 1 hoofdgerecht en 1 nagerecht waarbij het aantal tussengerechten varieert.

Vier gangen 47,50

Vijf gangen 54,-

Zes gangen 62,-

By the glass-image

By the glass

Bijpassende wijnen per glas 8-

Half glas bijpassend 5-

Alcoholvrij alternatief 8-

Herfst Menu

Peer – rozemarijn – geitenlabne – verveine – walnoot

Rode kool – Ras el hanout – gerookte feta – kastanje champignons

Coquille – perzik – gele biet – witlof – amandel – gember beurre blanc

Lam – linzen – doperwt muntcreme- frambozen

Reerug – pastinaak – knolselderij – kastanje sinaasappel – beukenzwam – polenta – Dukkah

Chocola – pompoen – harissa – kulfi

  • Impressie-image
  • Impressie-image
  • Impressie-image
  • Impressie-image
  • Impressie-image

Impressie

Met deze foto's wil ik je alvast een beetje een beeld geven van wat je zoal kan verwachten van met name mijn chefsmenu. Ik experimenteer veel en zo ontstaan vaak de leukste gerechten. En als die goed lukken, dan komen ze in mijn chefsmenu. En die veranderd zeer regelmatig en gaat met de seizoenen mee.

Ganzenlever

Supplement 7,00

Extra gang 15,00

  • By the glass-image

By the glass

Wij beschikken over 2 sommeliers en samen met onze keukenbrigade maken zij bijzondere wijn-spijs combinaties. Voor bij elke gerecht hebben wij dan ook een mooi glas voor u klaar staan.
Liever geen alcohol, geen probleem. Wij maken graag een alcoholvrij alternatief gericht op uw smaak.

Genieten van mooie gerechtjes

Van plaatjes op het bord, van engeltjes op je tong enzo. Tenminste, dat probeer ik voor je te maken. Of ze ook daadwerkelijk uit de lucht komen vallen, die engeltjes, dat weet ik niet. Maar een ding beloof ik je: ik ga je in de watten leggen.