De Sjalot Het luxe uitje van Nijmegen

Chefsmenu

Chefsmenu

Vier gangen 40,-

Zes gangen 58,-

Acht gangen 75,-
Is het volledige menu

Gerechtjes in een vier-, zes- en acht gangen diner. Vegetarisch is mogelijk. Chefs menu kan alleen per tafel besteld worden.

-image

Genieten van mooie gerechtjes. Van plaatjes op het bord, van engeltjes op je tong enzo. Tenminste, dat probeer ik voor je te maken. Of ze ook daadwerkelijk uit de lucht komen vallen, die engeltjes, dat weet ik niet. Maar een ding beloof ik je: ik ga je in de watten leggen!

Chefsmenu

Makreel ayran

Parelhoen basilicum beurre blanc

Alkarfas

Zeeduivel munt

Eend harira

lamskotelet

Spicy mango

Aarbei padron peper

  • Impressie-image
  • Impressie-image
  • Impressie-image
  • Impressie-image
  • Impressie-image

Impressie

Met deze foto's wil ik je alvast een beetje een beeld geven van wat je zoal kan verwachten van met name mijn chefsmenu. Ik experimenteer veel en zo ontstaan vaak de leukste gerechten. En als die goed lukken, dan komen ze in mijn chefsmenu. En die veranderd zeer regelmatig en gaat met de seizoenen mee.

Voorgerechten

Parelhoen 19,-
Parelhoen-asperge-basilicum beurre blanc-saffraan

Spicy mango 17,-
Mango salad-epoisses-spicy panna cota-ijs-harissa

Alkarakum 16,-
Kabeljauw-kurkuma-kokos-aubergine-zerreshk

Hoofdgerechten

Sukade 31,-
Sukade-sjalotcreme-sjalot-couscous

Ghizzou 23,-
Wortel-daslook-labne-pinda-dadel-couscous

Forel 25,-
Forel-kaneel-tomaat-sjalot creme-zeekraal-la3des

Nagerechten

Spicy strawberry 15,-
Aardbeitjes-wodka-kokosijs-padron peper-witte peper schuim

Kaas 17,-
Nimweegs lekkerste kaasplank