De Sjalot Het luxe uitje van Nijmegen

Gastronomisch Gilde

Afgelopen dinsdag (08-01-2019) is Sibrecht Benning (Patron de Cuisine Restaurant de Sjalot) in Amsterdam toegetreden tot het Gastronomisch Gilde.

Het Gastronomisch Gilde is dé vereniging voor professionals en leerlingen in eten, drinken en gastvrijheid. Het Gilde bestaat uit verschillende vakgroepen, die alle soorten vakmensen in de gastronomie omvatten en samen een expertisecentrum voor culinair vakmanschap vormen.

Sibrecht Benning is toegetreden als lid van het Koksgilde.

Het Koksgilde is het huis, het netwerk, het expertisecentrum voor alle koks in Nederland. Het Gilde deelt kennis (inspireren, innoveren en leren) en draagt met passie en trots het koksvak uit.

Het Koksgilde bestaat uit diverse sociëteiten, die zijn ingedeeld op basis van de verschillende provincies: Sociëteit Noord (Groningen, Friesland, Drenthe), Sociëteit Noord-Holland Noord, Sociëteit Noord-Holland Zuid, Sociëteit Gelderland, Sociëteit Utrecht, Sociëteit Zuid-Holland, Sociëteit Brabant, Sociëteit Zeeland en Sociëteit Limburg.

Details

Posted: 10 januari 2019

By:

Post Categories

Weblog