De Sjalot Het luxe uitje van Nijmegen

De Gelderlander

En daar waren ze weer…. Van’Over de Tong’ van de Gelderlander.

Startend met een Marokkaanse wijn zaten ze goed in mijn gezellige knusse restaurant waar de kaarsjes en de lampjes zorgen voor een leuke sfeer. Ik vind het altijd heel fijn als gasten kiezen voor mijn chefsmenu, omdat ik dan nog beter kan koken naar het seizoen en veel beter kan laten zien wanneer experimenten in de keuken lukken. Dat deden ze niet, helaas. Ze kozen voor a la carte en hebben genoten van de vele smaken en plaatjes die ik op het bord heb weten te toveren.

Jammer dat ze op een moment zijn gekomen dat de leidinggevende met de kennis van de wijn en de gerechten, vrij was. Want ja, om een fijne werkplek te creëren moet je als werkgever ook je mensen dingen gunnen. Zo dus ook deze avond. Edwin en Omid (de bedieningsmedewerkers) hebben zich er samen doorheen geworsteld die avond en petje af daarvoor!

Met de opbouwende kritiek ga ik samen met mijn team aan de slag.

Perfectie is namelijk wel iets waarnaar ik streef samen met mijn team. Niet voor niets volg ik een opleiding aan de Academie voor Gastronomie van Peter Klosse en gaat de leidinggevende de opleiding tot sommelier volgen. Na de zomer hoop ik Ellen Willems dan ook opnieuw te verwelkomen en hoop ik onze groei te kunnen laten zien!

Bedankt voor deze mooie recensie.

Met hartelijke groet,

Sibrecht Benning
Chef de cuisine / eigenaresse Restaurant de Sjalot
Ook namens het team!

Details

Posted: 1 maart 2018

By:

Post Categories

Weblog