Vacature Sous Chef

10
dec
2017

Wij zijn opzoek naar een nieuwe Sous Chef! Ben je geïnteresseerd stuur dan een mailtje.

Sibrecht Benning

Sibrecht Benning

Eigenaresse & Chef de cuisine van Restaurant de Sjalot.

1 reactie
 1. Beste Sibrecht Banning.

  Vanaf 1 september ga ik in het prachtige Nijmegen wonen en weg uit het drukke Amsterdam. Ik ben dus ook op zoek naar een plek in Nijmegen waar ik verder kan gaan met lekker eten maken. Ik ben op dit moment sous chef. Ik was een beetje aan het rondkijken op internet en toen kwam ik jullie restaurant tegen en de impressie bevalt mij erg. Ik ben zelf opgegroeid in Marokko en heb heel noord Afrika door gereisd. Ik ben vandaag begonnen met mijn cv weer up te daten maar wou via deze weg alvast vragen of jullie nog steeds op zoek zijn naar een sous chef.

  Vriendelijke groet

  Manuel Hilhorst.

  Beantwoorden
  1

Geef een reactie