Tot ziens bas!

06
jun
2014

Lieve Bas,

Vandaag is helaas de dag aangebroken dat je ons gaat verlaten. Met pijn in ons hart nemen wij afscheid van jou. Je bent een enorme waardevolle kracht voor ons en ons restaurant geweest. Je kwam binnen met al je ervaring en wist met die ervaring een eigen draai te geven aan je kwaliteiten.

Je hebt je eigen unieke manier gevonden in het aansturen van het team. Een team die veel aan jou heeft gehad. Een team waar je voor klaarstond!

En ook de gasten waarderen jou enorm. Met je enorme kennis van de horeca en specifiek de wijnen heb je iets weten neer te zetten waardoor de gast zich op zijn gemak voelt en vermaakt wordt op jouw manier.

Wij wensen jou een heel fijne tijd toe in Drenthe waar je een nieuw leven gaat starten in je prachtige boerderette.

Lieve Bas, we gaan je missen!

Sibrecht Benning

Sibrecht Benning

Eigenaresse & Chef de cuisine van Restaurant de Sjalot.

3 Reacties
 1. Bas heeft ons ook aan tafel geholpen, geadviseerd en ons zeer vermaakt (is dat Nederlands?). Het was een zeer zeker een onderdeel van de gehele beleving bij jullie aan tafel.
  Bas bedankt voor de gezellige avond en veel succes en plezier bij wat je gaat doen.
  Lieve groet Esther Pouwels

  Beantwoorden
  1
 2. Bas was inderdaad een geldige aanwinst, iemand die je je zeer welkom liet voelen. Losjes, beleefd en met verstand van zaken. Succes voor degene die hem op mag volgen!

  Beantwoorden
  2
 3. Wat een leuk bericht om te lezen! Ik ben ook ontzettend trots op mijn grote broer en ik vond het super leuk om bij de sjalot aan tafel te zitten en hem aan het werk te zien. Ook veel veel succes van mij!

  Dikke kus van je zus

  Beantwoorden
  3

Geef een reactie