Sjalot gaat een stapje verder

06
dec
2015

Weet je wat ik nou zo leuk vind… samen met ons geweldige team bedenken wij steeds nieuwe recepturen. Hoe kunnen wij groenten uit het seizoen en uit de omgeving betrekken in ons restaurant. Hoe veranderen wij bepaalde texturen, smaken. Hoe ‘verarabiseren’ wij bestaande Franse technieken. Ik vind het heerlijk om te blijven ontwikkelen, te vernieuwen. Ons hele team wordt blij wanneer ze proefkonijnen mogen zijn. ‘Siep, wat heb je nu weer gemaakt?’ ‘David, dit is echt goed!’ ‘Carool, dat doe je goed’. ‘Kyle, die stipjes maken het echt af’. Achter de schermen zijn wij dagelijks bezig nieuwe recepturen uit te proberen en ook jullie genieten daarvan. Vanaf januari gaan we een stapje omhoog met ons restaurant en gaan wij de uitdaging aan met onszelf. We gaan een vier gangen menu introduceren. (naast ons drie gangen menu) We worden nog een tikje culinairder. We krijgen een nieuw servies en ook de bordopmaak gaat veranderen. Spannende tijden voor ons. En ook voor jullie! Maar een ding weten wij gelukkig: wij hebben jullie zegen. En dat voelt superrrrrr goed!!!!

Sibrecht Benning

Sibrecht Benning

Eigenaresse & Chef de cuisine van Restaurant de Sjalot.

Geen reacties

Geef een reactie