Nieuwe wijnkaart

06
jan
2017
Nadat Michelin en Gault Millau zijn langsgeweest en onze keuken hebben geprezen kon het niet uitblijven een echte gastronoom sommelier uit te nodigen om ook eens naar de wijnkaart te kijken.

Afgelopen week was het zover. Eline Gerritsen en Pieter Nuiten van Sundara ( onze biologische wijnleverancier) hebben de handen ineen geslagen en zijn aan het werk gegaan om alle wijnen te testen bij mijn gerechten zodat alles klopt en jullie daar allemaal profijt van kunnen hebben.

Het was verrassend wat er uit kwam en zelfs voor Eline (gastronoom sommelier) een uitdaging met de kruiden en specerijen en nog vrij onbekende kooktechnieken de juiste wijnen bij de gerechten uit te zoeken. Het is gelukt en binnenkort volgt er dan ook een geheel nieuwe wijnkaart bij onze gerechten. Spannend he!

Sibrecht Benning

Sibrecht Benning

Eigenaresse & Chef de cuisine van Restaurant de Sjalot.

Geen reacties

Geef een reactie