Nieuwe menukaart

10
okt
2017

Herfst
Een nieuw seizoen. Het wordt kouder en guurder. De herfst is alweer een tijdje bezig zoals je kan zien. Kaarsjes aan, tafels gedekt. Wat is er nou heerlijker dan je te laten verwennen in ons restaurant waar de gastvrouw en gastheren voor je klaarstaan om je te verwelkomen met een aperitief. Genieten van een culinair avondje uit.

Smaken
Met het lef die je van ons kent ben ik (Sibrecht Benning, chef de cuisine en eigenaresse) weer gaan experimenteren. Frans Arabisch, maar dan net anders. Anders en uniek. Met de smaken hartig- zoet op de voorgrond. Soms pittig, soms met een lekker zuurtje. Romig, ziltig en kruidig. Verrassend, dat bovenal. Met texturen die je kunnen verbazen of een smile op je gezicht kunnen toveren.

Chefs menu
Met het invoeren van de nieuwe kaart is het voor ons weer een stap vooruit want het CHEFS MENU komt centraal te staan in ons restaurant. Naast het chefs menu blijven de a la carte gerechten bestaan maar door het chefsmenu kunnen wij nog beter op de seizoenen inspelen en nog duurzamer werken. Bij het chefsmenu kan je kiezen uit een drie-tot en met zeven gangen diner. Een snelle hap tot en met een groot culinair feest. Met kleinere gerechtjes helemaal van nu. Met smaken die je een avond uit compleet maken. Met een wijn arrangement op maat. Met iedere gang weer een volledig afgestemde beleving. Check onze website voor de nieuwe kaart. Enne, ik verklap je vast een ding: we hebben ook weer nieuwe wijnen, cocktails en nog meer spannends. Whoop whoop!!!

Sibrecht Benning

Sibrecht Benning

Eigenaresse & Chef de cuisine van Restaurant de Sjalot.

Geen reacties

Geef een reactie