Nieuwe kaart

29
jul
2017

Deze nieuwe kaart gaat gepaard met veel ontwikkelingen binnen Restaurant de Sjalot. Afgelopen tijd ben ik hard op zoek gegaan naar mensen voor in mijn team die mijn passie en liefde voor het culinaire deelden. Mensen met een horeca hart. Medewerkers met de juiste achtergrond die hetzelfde voor ogen hebben als ik: en dat is de gast in de watten leggen, jullie dus!
Zo is Iris bij ons team gekomen. Iris is mijn leerling in de keuken. Iris volgt de Cas Spijkers Academie. Een zeer hoogstaande opleiding binnen ons mooie horeca vak. En ik mag haar daarin begeleiden en opleiden want ik ben inmiddels leermeester gespecialiseerd kok geworden afgelopen tijd.
Imke heeft haar stage succesvol bij ons afgerond. Zij volgt de opleiding horeca manager niveau 4 aan ROC de Leijgraaff in Cuijk. Imke blijft ook nu na haar stage lekker bij ons werken. Daarnaast zijn Imke en ik bezig ons wijncertificaat te gaan behalen.
Naast Imke en Iris hebben we nog twee nieuwe mensen, daarover later meer!
Maar nu eerst de nieuwe kaart. Weer heerlijke gerechten mogen uittesten met ons team. Die coquilles………mennnnnn, wat zijn die gaaf zeg!!! Vers uit het aquarium van onze leverancier. Nog in de schelp. Een wow, dat wij hier mee mogen werken.
Daarnaast nog veel meer moois en lekkers zoals de dadel pate, de lamsbrochette met Chevre Gris, een prachtig mango taartje met na3na3 matcha poeder…. ja en als je niet weet wat ik allemaal bedoel…..dan moet je het feest gewoon ondergaan, ik zal je blij maken, dat is beloofd!

Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten

Sibrecht Benning
Chef de cuisine
Restaurant de Sjalot

Sibrecht Benning

Sibrecht Benning

Eigenaresse & Chef de cuisine van Restaurant de Sjalot.