Gastheer / gastvrouw/ sommelier gezocht

20
jun
2017
Ik ben op zoek naar jou. Echt waar! Laat deze kans niet aan je voorbij gaan. Ik heb een plekje vrij in mijn team voor de leukste, liefste, gekste en gezelligste horecatijger.

Wat wil ik van je? Naast af en toe een dansje in de keuken met mij wil ik dat je van wijn houdt en deze passie kan delen met de gasten. Niet door alles zelf op te drinken maar door een mooi advies te kunnen geven bij mijn Frans Arabische gerechtjes. Heb jij ook die drive de top te willen bereiken? Neem dan contact met mij op via sjalot@restaurant-sjalot.nl of maak het kenbaar in je omgeving.

Wat biedt ik jou?

+ Werken in het meest gezellige bedrijf van Nijmegen
+ Kleinschalig
+ Veel tijd voor advies bij de gast
+ Zeer ambitieus bedrijf
+ Bij goed gebleken geschiktheid de mogelijkheid tot het volgen van cursussen zoals SDEN2 en SDEN3
+ Bedrijfsgezondheidsstimuleringstraject waaronder vergoeding sporten
+ Uren in overleg

Sibrecht Benning

Sibrecht Benning

Eigenaresse & Chef de cuisine van Restaurant de Sjalot.