De Sjalotjes op team Uitje

28
sep
2017

Ge-wel-dig!!!

Dat was het. Op maandag 25 september vertrokken we al vroeg naar Baambrugge naar de Lindenhoff. Een van onze vaste leveranciers had een feestje georganiseerd voor alle restaurants die bij hun afnemen. Er waren workshops, proeverijen en het was gewoon superrrrr gezellig.

Na dit spectakel feest was het voor ons nog niet afgelopen. Neehee.
Amsterdam, daar gingen we naartoe.
Met een team op stap die al lichtelijk aangeschoten was van de middag ervoor stonden we te lachen gieren en brullen op het pontje op het IJ. De Amsterdamse toren was al in zicht toen we Amsterdam in reden maar nu kwamen we steeds dichterbij. Restaurant Moon, daar gingen we naartoe.Negentien verdiepingen hoog kwamen we aan en hadden we uitzicht over Amsterdam. Wow, wat een ervaring. En dat niet alleen… Restaurant Moon draait rond waardoor je de mooie ondergaande zon achter de Amsterdamse daken ziet ondergaan. Ons Full Moon menu was fantastisch. Maitre Erik Westerhof maakte het feestje compleet door ons aan het einde van de avond, nou het was inmiddels al nacht, een rondleiding te geven door de toren met al die verschillende bedrijven. Ook mochten we de grote keuken in, het hart van de toren zeg maar. Mike, mn sous, en ik wisten niet wat we zagen. Wat een ruimte, wat een aparatuur!

Na kennis gemaakt te hebben met sous chef Hans Geertsema vertrokken we weer naar Nijmegen waar de zon alweer bijna op kwam!

Sibrecht Benning

Sibrecht Benning

Eigenaresse & Chef de cuisine van Restaurant de Sjalot.

Geen reacties

Geef een reactie