De Hanos

24
feb
2017
Jaren geleden toen ik nog in Amsterdam woonde verheugde ik mij altijd op het boodschappen doen. Lekker alle markten afstruinen op zoek naar de beste en mooiste producten.

Toen ik verhuisde naar Nijmegen veranderde dat. Helaas. Tot mijn verdriet kon ik hier nauwelijks aan mijn mooie producten komen en moest ik stad en land af om bepaalde producten in te kopen. Tegenwoordig is Arabisch eten helemaal hot en happening en kan ik veel makkelijker aan bepaalde producten komen. Mede dankzij de Hanos. Dankjulliewel jongens en meisjes dat jullie dag in dag uit voor ons klaar staan. Dat jullie ook zijn gaan inzien dat biologisch en Fair Trade er gewoon bij hoort. Dat jullie zijn wie jullie zijn. Keihard werken jullie dag en nacht. En dat mag ook wel eens gezegd worden! Altijd in voor een praatje, een lach, een luisterend oor.

Dennis, Tony, Sjaak, Daniel, Erik, Jos, Babette, Renate en alle anderen…. jullie zijn toppers! 💓

Sibrecht Benning

Sibrecht Benning

Eigenaresse & Chef de cuisine van Restaurant de Sjalot.

3 Reacties
 1. Wat een super leuk en mooi stukje!!
  Al dat moois kunnen wij natuurlijk ook niet zonder jullie als klant! Wij doen het heel erg graag en met alle liefde en plezier!! We zijn super blij met jullie als klant, jullie zijn een voorbeeld en inspiratie voor vele andere!
  Jullie passie, liefde voor het vak, gedrevenheid en het hart dat op de juiste plek zit maakt jullie tot wie jullie nu zijn en waar jullie nu staan! Toppers ga vooral door met waar jullie nu mee bezig zijn en dat is super lekker eten maken en een topbedrijf runnen!!

  Beantwoorden
  1
 2. Beste sibrecht

  Bedankt voor deze mooie woorden geweldig dat ons werk gewaardeerd wordt door de klanten

  Mvg hanos agf team ( Boris)

  Beantwoorden
  2
 3. Wauw, mooie woorden van mooie lieve mensen, want dat zijn Jullie!
  Wij doen dit ook heel graag voor jullie. Hopelijk komen er nog heel veel mooie jaren bij.

  Beantwoorden
  3

Geef een reactie