Brood, dip & soep catering

06
dec
2016
Waar wij in 2011 mee zijn begonnen, nog voordat wij restaurant zijn geworden, is de catering.

Catering voor met name de particuliere sector is een tak van ons bedrijf waar wij met veel plezier aan werken.

Om het voor jullie allemaal leuk, lekker, simpel en betaalbaar te houden, hebben wij zitten brainstormen…. omdat wij een biologisch restaurant zijn zijn de kosten soms wat hoger dan binnen de reguliere markt. Daarom hebben wij vanaf nu onze diensten aangepast: ‘Brood, dip & soep, doen het altijd goed!’ is onze vernieuwde formule.

Wil jij hier meer over weten, neem dan een kijkje in onze online shop.

Sibrecht Benning

Sibrecht Benning

Eigenaresse & Chef de cuisine van Restaurant de Sjalot.

2 Reacties
  1. Check je mail! order geplaatst!@
    *zwaai siebje!*

    Beantwoorden
    1
    • Sibrecht Benning

      *zwaait terug* 😉

      Beantwoorden
      1

Geef een reactie