Beverwijk

16
mrt
2016
Afgelopen weekend was het weer zo ver. Ik mocht weer naar Brahim in Beverwijk want mijn specerijen zijn weer bijna allemaal op.

Moussa mocht dit keer mee. Brahim herkende hem nog van de vorige keer dat hij mee mocht. Hij was toen vier jaar oud. Inmiddels is hij met zijn elf jaar al een hele kerel en onderhandelde mee met zijn mama die de lekkerste specerijen aan het uitkiezen was.Overal aan ruiken en goed kijken naar kwaliteit. Brahim nam Moussa mee en liet zijn winkeltje zien. Zijn familie in het zuiden van Marokko verbouwen de specerijen en het is dan ook een familie bedrijf. Afgelopen weekend hebben wij kennis gemaakt met de zoon van Brahim die op dat moment zijn vader mee hielp in de zaak. Mooi voorbeeld voor Moussa die het ondernemerschap met de paplepel ingegoten krijgt en daar ook hele eigen meningen over begint te vormen. Ik ben trots op mijn kleine man die inmiddels een grote vent aan het worden is!

Sibrecht Benning

Sibrecht Benning

Eigenaresse & Chef de cuisine van Restaurant de Sjalot.

Geen reacties

Geef een reactie