Team

 • Sibrecht

  Eigenaar & Chef de cuisine
  Met een enorme passie voor koken in 2011 mijn eigen catering bedrijf gestart. Dat liep zo goed dat mensen mij vroegen bij mij te mogen eten. Maar natuurlijk! Met alle liefde van de wereld in mei 2012 het contract getekend en toen begon de verbouwing. We openden in november 2012 voor het eerst onze deuren en sindsdien run ik mijn eigen restaurant samen met mijn partner John. Als chef de cuisine ben ik de eindverantwoordelijke in de keuken en bedenk ik samen met mijn team de gerechten die er op de kaart staan. Een Frans Arabische culinaire keuken kom je niet snel ergens anders in het land tegen en ik ben dan ook een echte pionier op dit gebied. En dat vind ik heerlijk. Sinds de zomer van 2016 ben ik ook eigen broden gaan bakken en maken we alle patisserie zelf. Een goede ontwikkeling en een enorme uitdaging iedere dag weer. Met de drive mijzelf te blijven ontwikkelen en te innoveren op dit gebied proberen wij langzaam de top te bereiken van de Nederlandse gastronomie.
 • Julia

  Gastvrouw
  Met alleen ervaring in een boekhandel, met een biomedische studie EN als vriendin van Manon wist ik het! Julia moesten we 'hebben'. En dat bleek ook. Julia staat twee avonden in de week in de bediening en daar begint ze zich goed in thuis te voelen.
 • Edwin

  Gastheer
  Edje, onze Ed. Wie kent hem niet?! Eventjes is hij ertussenuit geweest maar we kunnen Edwin niet missen in ons team! Wijnproeverijtjes geven doet hij het liefst. Vraag daar maar eens om ;-) Edwin staat drie dagen in de week in de bediening.
 • Manon

  Gastvrouw
  Ons Manon, ons aapje. Manon is een lieve spontane meid die erg druk is met haar schaatscarrière (prof) en met haar biomedische studie. Naast al die drukte maakt Manon een dag in de week tijd voor ons vrij om ons bedieningsteam te versterken. In de winterperiode staat ze er minimaal een dag en in de zomerperiode is dat wat meer. Gelukkig, want Manon is heel leuk!
 • Daphne

  Keukenassistent
  Via via ken ik Daphne al een paar jaar. Toen ik van de zomer erg omhoog zat namen haar ouders contact met mij op. Daphne zocht nog een baantje. Zo is Daphne bij ons gestart. Ze staat in de keuken en daar kan ze lekker veel kletsen tussendoor met ons. Daphne is een leuk en mooi meisje en ik ben heel blij met haar erbij in ons team! En mochten jullie haar een keer tegenkomen in het restaurant, vraag dan om Justin Bieber ;-)
 • Lonneke

  Gastvrouw
  'Ons Manon' heeft een jonger zusje die in Nijmegen kwam studeren (geneeskunde) en op zoek ging naar een leuke baan. Zo kwam ze bij ons terecht. En eerlijk gezegd: wat ben ik daar blij om. Wat een heerlijk en eerlijk enthousiasme!
 • Imke

  Gastvrouw
  Tijdens mijn les op ROC de Leijgraaf in Cuijck heb ik Imke leren kennen. Al snel raakten we aan de praat en van het een kwam het ander. Imke is een zeer gedreven jonge vrouw met een passie voor het horeca vak. Samen met haar vader deelt zij haar liefde voor wijn en trainen zij zichzelf door samen naar allerlei cursussen te gaan. Imke is inmiddels in het bezit van een aantal prachtige certificaten en daar gaat ze bij ons mee door.
 • Mike

  Sous Chef
  Mijn nieuwe Sous. De nieuwe Sous Chef van Restaurant de Sjalot. Mike heeft tijdens en na zijn koksopleiding ervaring opgedaan bij bedrijven in en om Nijmegen. Hij werkte afgelopen jaren zelf als chef en wil nu graag meer gaan leren binnen ons segment en heeft daarom besloten aan het werk te gaan als sous chef. Mijn rechterhand dus in de keuken. Mike heeft een enorme drive te willen werken met de mooie producten die Restaurant de Sjalot te bieden heeft en wil dan ook heel graag deel uitmaken van ons prachtteam!
 • Omid

  Keukenassistent
  Via vriend Rob Jetten kwam Omid binnen bij ons. We zochten iemand die de keuken tiptop schoon kon houden. Iemand die hard kon werken en dit met plezier zou kunnen doen. Omid kwam op deze manier bij ons een paar maanden geleden en is inmiddels niet meer weg te denken uit ons team. Heel geliefd persoon. Grappen en grollen doet hij t liefst..... Naast het werken bij Restaurant de Sjalot leert Omid ook nog Nederlands op het ROC in Nijmegen.