Het gezonde chipje

15
nov
2016
Wil je je gasten iets super verrassends voorzetten? Iets wat ze nog niet eerder gegeten hebben ga dan aan de slag met dit super coole receptje.

Leg een bakvelletje in je droogoven (knip in het midden een gaatje zodat je lucht er wel doorheen kan). Haal het merg uit het vanille stokje en maak deze aan met de yoghurt en de honing. Gooi je vanille niet weg maar doe hem in een pot met suiker, zo heb je na een maand je eigen vanille suiker. Smeer het mengsel dun uit over je bakpapier.
Laat je droogoven nu verder het werk doen. Hoelang duurt dit? Is afhankelijk van de dikte van je laag yoghurt. Goed opletten dus. Wij doen er meestal anderhalve dag over. Lekker als chips maar ook heel verrassend te combineren in salades.

Er zijn momenteel enorm veel droogovens op de markt omdat dit hoogstwaarschijnlijk een nieuwe hype gaat worden. Een goede hype! Voor 65 euro beschik je al over een goede droogoven.

Ingrediƫnten
Yoghurt
Vloeibare honing
Vanille stokje
Bakpapier en een droogoven
Aantal
1L
2 EL
1
1
Sibrecht Benning

Sibrecht Benning

Eigenaresse & Chef de cuisine van Restaurant de Sjalot.

Geen reacties

Geef een reactie