Kerst 2016

25
Dec 2016
Zondag
De dagen worden kouder en Kerst staat alweer bijna voor de deur.

Dit jaar vieren wij Kerst met jullie op zondag 25 december. Je kan reserveren voor een vroege of een late shift.

De eerste shift is van 16.30u tot 19.30u
De tweede shift is vanaf 20.15u

Voorgerechten

Briq a ‘l Orange de chevre (geitenkaas pakketje met gekonfijte sinaasappel)
Bestilla Djezj (kip pakketje)
Harira (Marokkaanse boeren tomatensoep)

Hoofdgerechten

Tajine Tfaya (lamsvlees met pruimen en een kwarteleitje)
Confit de Canard met puree le Maron (aardappel-kastanje puree)
Tajine Shakshuka (vegetarische tajine met tomatencharmilla en een gestoofd eitje)

Nagerechten

Ons Manon’s Chocotaartje (met mazhar creme)
Plateau de Sjalot (zoete hapjes met o.a. huisgemaakte bonbons en koekjes)
Kaasplankje met diverse chutneys

Driegangen Kerstdiner inclusief amuse 37,50 p.p.

Sibrecht Benning

Sibrecht Benning

Eigenaresse & Chef de cuisine van Restaurant de Sjalot.

Geen reacties

Geef een reactie