Gault & Millau 2018

08
nov
2017
Maandag 6 november was het weer zover. De jaarlijkse uitreiking van Gault & Millau. Met de 600 beste restaurants in Nederland.

Al vroeg in de middag gingen wij met ons team naar Utrecht. En jeetje, wat hebben wij veel gelachen. Wat een fantastische dag, veel geproefd, veel gezien, veel bekenden gezien. Kortom: het was fantastisch. Nog leuker is het dat wij wederom genoemd worden in de gids, dit keer met een prachtstukje. En wederom hebben wij dit jaar onze 13 punten weten te behouden. Iets waar wij als team zo trots op zijn als een pauw! Met daarnaast een speciale vermelding bij de Prijs-Plezier. En dat wil zeggen dat wij een zeer goede prijs kwaliteit verhouding hebben. Ook weer zoiets om heel erg trots op te zijn. Lees de recensie of kom gewoon lekker genieten in ons gezellige restaurantje.

Sibrecht Benning

Sibrecht Benning

Eigenaresse & Chef de cuisine van Restaurant de Sjalot.

Geen reacties

Geef een reactie