Weblog

De Gelderlander

En daar waren ze weer…. Van’Over de Tong’ van de Gelderlander.

Startend met een Marokkaanse wijn zaten ze goed in mijn gezellige knusse restaurant waar de kaarsjes en de lampjes zorgen voor een leuke sfeer. Ik vind het altijd heel fijn als gasten kiezen voor mijn chefsmenu, omdat ik dan nog beter kan koken naar het seizoen en veel beter kan laten zien wanneer experimenten in de keuken lukken. Lees meer

Vacature Gastheer- gastvrouw-leidinggevende

Binnen ons kleine gezellige team zijn wij op zoek naar iemand met een enorme ambitie op het gebied van gastvrijheid. Ben je helemaal maf van de mooiste wijntjes en vindt je het leuk een goede match te maken bij onze Frans Arabische gerechten? Lees meer

Vacature Sous Chef

Wij zijn opzoek naar een nieuwe Sous Chef! Ben je geïnteresseerd stuur dan een mailtje.

Sjalot’s dinerbon

December… feestmaand!

Feest feest feest
Op het laatste moment een Sinterklaascadeau, een Kerstcadeau voor onder de boom voor je lieve familie of je personeel eens lekker in de watten willen leggen. Lees meer

November december actie

De gehele maand november / december 5 gangen chefs menu voor 39,50 inclusief een glaasje bubbels. Lees meer

Radio 3FM

Wow, onze gasten worden zo blij van ons restaurant dat ze er mee op Radio 3FM (vanaf 1:35:25) komen. We like that! ­čÖé

Dankjewel Daan voor het tippen!

Gault & Millau 2018

Maandag 6 november was het weer zover. De jaarlijkse uitreiking van Gault & Millau. Met de 600 beste restaurants in Nederland.

Lees meer

Restaurant de Sjalot

Een kijkje in de Sjalot! Lees meer

5 gangen voor 39,50

Hiep hiep hoeraaaaaa. Het is feest. En wat voor feest! Vijf jaar geleden begon ons avontuur op de Groesbeeksedwarsweg 304a in Nijmegen. Lees meer