Weblog

Nieuwe kaart

Deze nieuwe kaart gaat gepaard met veel ontwikkelingen binnen Restaurant de Sjalot. Afgelopen tijd ben ik hard op zoek gegaan naar mensen voor in mijn team die mijn passie en liefde voor het culinaire deelden. Mensen met een horeca hart. Lees meer

Gastheer / gastvrouw/ sommelier gezocht

Ik ben op zoek naar jou. Echt waar! Laat deze kans niet aan je voorbij gaan. Ik heb een plekje vrij in mijn team voor de leukste, liefste, gekste en gezelligste horecatijger.

Lees meer

Spannende ontwikkelingen bij Restaurant de Sjalot

Afgelopen maanden hebben wij niet stilgezeten. Integendeel zelfs. Mijn personeel heeft zich gevormd tot een mooi en hecht team. Ik ben daar erg trots op!

Lees meer

De tak

Toen onze moestuin werd gevormd moest er plaats gemaakt worden voor de zon en sneuvelde onze mooie Plataan.

Lees meer

Aardbeien

Mijn opa was een aardbeienteler. Als klein meisje was ik vaak op zijn velden of in de kas te vinden in Gendt.

Lees meer

De juiste combinatie

Met het ingaan van een nieuwe kaart is het altijd weer spannend welke combinatie met wijn het gaat worden. Het zoeken naar de juiste combinatie.

Het is een vak apart waar ik als chef mij niet aan ga wagen. Daarom heb ik weer de hulp ingeroepen van Pieter Nuiten (Sundara wijnhuis) en Eline Gerritsen, gastronomisch sommelier. Het zijn weer leuke combinaties geworden. Spannend en soms heel gedurfd.

Woehoeeeeeeeeeeeee, het is lente!!!

En dat kan je ook echt zien en merken. In ieder geval aan mijn humeur, o nee….ik heb altijd zo’n happyface ook al is het hartje winter.

Lees meer

De Hanos

Jaren geleden toen ik nog in Amsterdam woonde verheugde ik mij altijd op het boodschappen doen. Lekker alle markten afstruinen op zoek naar de beste en mooiste producten.

Lees meer

TOP 500 uitmuntende Heerlijk restaurants

Yesssss, Restaurant de Sjalot behoort tot de TOP 500 uitmuntende Heerlijk restaurants.

Lees meer

Nieuwe wijnkaart

Nadat Michelin en Gault Millau zijn langsgeweest en onze keuken hebben geprezen kon het niet uitblijven een echte gastronoom sommelier uit te nodigen om ook eens naar de wijnkaart te kijken.

Lees meer