Weblog

Vacature Sous Chef

Wij zijn opzoek naar een nieuwe Sous Chef! Ben je geïnteresseerd stuur dan een mailtje.

Sjalot’s dinerbon

December… feestmaand!

Feest feest feest
Op het laatste moment een Sinterklaascadeau, een Kerstcadeau voor onder de boom voor je lieve familie of je personeel eens lekker in de watten willen leggen. Lees meer

November december actie

De gehele maand november / december 5 gangen chefs menu voor 39,50 inclusief een glaasje bubbels. Lees meer

Radio 3FM

Wow, onze gasten worden zo blij van ons restaurant dat ze er mee op Radio 3FM (vanaf 1:35:25) komen. We like that! ­čÖé

Dankjewel Daan voor het tippen!

Gault & Millau 2018

Maandag 6 november was het weer zover. De jaarlijkse uitreiking van Gault & Millau. Met de 600 beste restaurants in Nederland.

Lees meer

Restaurant de Sjalot

Een kijkje in de Sjalot! Lees meer

5 gangen voor 39,50

Hiep hiep hoeraaaaaa. Het is feest. En wat voor feest! Vijf jaar geleden begon ons avontuur op de Groesbeeksedwarsweg 304a in Nijmegen. Lees meer

Speeltijd in de keuken

Rond 17 uur is het vaak speeltijd bij ons achter de schermen in de keuken. Lees meer

Nieuwe menukaart

Herfst
Een nieuw seizoen. Het wordt kouder en guurder. De herfst is alweer een tijdje bezig zoals je kan zien. Kaarsjes aan, tafels gedekt. Lees meer

De Sjalotjes op team Uitje

Ge-wel-dig!!!

Dat was het. Op maandag 25 september vertrokken we al vroeg naar Baambrugge naar de Lindenhoff. Een van onze vaste leveranciers had een feestje georganiseerd voor alle restaurants die bij hun afnemen. Er waren workshops, proeverijen en het was gewoon superrrrr gezellig. Lees meer